Поиск по Электронному каталогу


 

База данных: Статьи на иностранных языках

Страница 1, Результатов: 4

Отмеченные записи: 0

664.951
C47


    Characteristic gel forming ability of frozen surimi from Pacific whiting and effect of bovine plasma powder addedKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. // J.School Mar.Sci.Tech.Tokai Univ. - 2003. - P.49-61. - (N56)

Рубрики: мерлузы--технология

Кл.слова (ненормированные):
мерлузы

Characteristic gel forming ability of frozen surimi from Pacific whiting and effect of bovine plasma powder addedKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. [Текст] // J.School Mar.Sci.Tech.Tokai Univ. - 2003. - С. P.49-61

1.

Characteristic gel forming ability of frozen surimi from Pacific whiting and effect of bovine plasma powder addedKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. [Текст] // J.School Mar.Sci.Tech.Tokai Univ. - 2003. - С. P.49-61


664.951
C47


    Characteristic gel forming ability of frozen surimi from Pacific whiting and effect of bovine plasma powder addedKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. // J.School Mar.Sci.Tech.Tokai Univ. - 2003. - P.49-61. - (N56)

Рубрики: мерлузы--технология

Кл.слова (ненормированные):
мерлузы

664.951.23:664.951.65
C45


    Changes in myofibrillar proteins during gel formation of Pacific whiting frozen surimi and the effects of bowine plasma powderKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. // J.School Mar.Sci.Tech. - 2003. - P.51-57. - (Vol.1,N1)

Рубрики: мерлузы--технология

   Тихий океан--ихтиофауна


Кл.слова (ненормированные):
мерлузы -- Тихий

Changes in myofibrillar proteins during gel formation of Pacific whiting frozen surimi and the effects of bowine plasma powderKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. [Текст] // J.School Mar.Sci.Tech. - 2003. - С. P.51-57

2.

Changes in myofibrillar proteins during gel formation of Pacific whiting frozen surimi and the effects of bowine plasma powderKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. [Текст] // J.School Mar.Sci.Tech. - 2003. - С. P.51-57


664.951.23:664.951.65
C45


    Changes in myofibrillar proteins during gel formation of Pacific whiting frozen surimi and the effects of bowine plasma powderKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. // J.School Mar.Sci.Tech. - 2003. - P.51-57. - (Vol.1,N1)

Рубрики: мерлузы--технология

   Тихий океан--ихтиофауна


Кл.слова (ненормированные):
мерлузы -- Тихий

664.951
C47


    Characteristic gel formation of mixed salt-ground meat from Pacific whiting and walleye pollack and effect of bovine plasma powder addedKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. // J.School Mar.Sci.Tech. - 2004. - P.45-53. - (Vol.2,N2)

Рубрики: мерлузы--технология

   минтай--технология


Кл.слова (ненормированные):
мерлузы -- минтай

Characteristic gel formation of mixed salt-ground meat from Pacific whiting and walleye pollack and effect of bovine plasma powder addedKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. [Текст] // J.School Mar.Sci.Tech. - 2004. - С. P.45-53

3.

Characteristic gel formation of mixed salt-ground meat from Pacific whiting and walleye pollack and effect of bovine plasma powder addedKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. [Текст] // J.School Mar.Sci.Tech. - 2004. - С. P.45-53


664.951
C47


    Characteristic gel formation of mixed salt-ground meat from Pacific whiting and walleye pollack and effect of bovine plasma powder addedKato N.,Oikawa H.,Yasunaga K. et al. // J.School Mar.Sci.Tech. - 2004. - P.45-53. - (Vol.2,N2)

Рубрики: мерлузы--технология

   минтай--технология


Кл.слова (ненормированные):
мерлузы -- минтай

664.951.23
A18

Ackert, J.
    Improving the quality of south American hake; a view from industryJ. Ackert / J. Ackert // FAO Fish. Rep. - 1978. - P. 247 - 249. - (¦ 203, sup. 1)

Рубрики: Хек--Технология

   Мерлузы--Технология


   Технология рыбы и морепродуктов--Хранение


Кл.слова (ненормированные):
Хек -- Мерлузы -- Технология

Ackert, J. Improving the quality of south American hake; a view from industryJ. Ackert [Текст] / J. Ackert // FAO Fish. Rep. - 1978. - С. P. 247 - 249

4.

Ackert, J. Improving the quality of south American hake; a view from industryJ. Ackert [Текст] / J. Ackert // FAO Fish. Rep. - 1978. - С. P. 247 - 249


664.951.23
A18

Ackert, J.
    Improving the quality of south American hake; a view from industryJ. Ackert / J. Ackert // FAO Fish. Rep. - 1978. - P. 247 - 249. - (¦ 203, sup. 1)

Рубрики: Хек--Технология

   Мерлузы--Технология


   Технология рыбы и морепродуктов--Хранение


Кл.слова (ненормированные):
Хек -- Мерлузы -- Технология

Страница 1, Результатов: 4

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц