Поиск по Электронному каталогу


 

База данных: Статьи на иностранных языках

Страница 1, Результатов: 14

Отмеченные записи: 0

664.951.8
S19

Sampaio, G.R. et al.
    Uso de fosfatos como aditivos alimentares na reducao de exsudato e nos atributos sensoriais da carne do camarao de agua dolce Macrobrachium rosenbergiiSampaio G.R.,Lobao V.L.,Rocco S.C. / G.R. et al. Sampaio // Bol.Inst.Pesca. - Sao Paulo,2001. - Vol.27,N1. - P.97-107. - Bibl.:p.105-107

УДК

Рубрики: креветки--технология

Кл.слова (ненормированные):
креветки

Sampaio, G.R. et al. Uso de fosfatos como aditivos alimentares na reducao de exsudato e nos atributos sensoriais da carne do camarao de agua dolce Macrobrachium rosenbergiiSampaio G.R.,Lobao V.L.,Rocco S.C. [Текст] / G.R. et al. Sampaio // Bol.Inst.Pesca. - Sao Paulo,2001. - Vol.27,N1. - P.97-107. - Bibl.:p.105-107

1.

Sampaio, G.R. et al. Uso de fosfatos como aditivos alimentares na reducao de exsudato e nos atributos sensoriais da carne do camarao de agua dolce Macrobrachium rosenbergiiSampaio G.R.,Lobao V.L.,Rocco S.C. [Текст] / G.R. et al. Sampaio // Bol.Inst.Pesca. - Sao Paulo,2001. - Vol.27,N1. - P.97-107. - Bibl.:p.105-107


664.951.8
S19

Sampaio, G.R. et al.
    Uso de fosfatos como aditivos alimentares na reducao de exsudato e nos atributos sensoriais da carne do camarao de agua dolce Macrobrachium rosenbergiiSampaio G.R.,Lobao V.L.,Rocco S.C. / G.R. et al. Sampaio // Bol.Inst.Pesca. - Sao Paulo,2001. - Vol.27,N1. - P.97-107. - Bibl.:p.105-107

УДК

Рубрики: креветки--технология

Кл.слова (ненормированные):
креветки

664.951.8
U88


    US shrimpers told 'change to fight farmers': sell on superior taste // Fish.News Int. Fish.News Int. - 2003. - P.26. - (Vol.42,N6)

УДК

Рубрики: креветки--технология

Кл.слова (ненормированные):
креветки

US shrimpers told 'change to fight farmers': sell on superior taste [Текст] // Fish.News Int. / Int. Fish.News. - London, 2003. - С. P.26

2.

US shrimpers told 'change to fight farmers': sell on superior taste [Текст] // Fish.News Int. / Int. Fish.News. - London, 2003. - С. P.26


664.951.8
U88


    US shrimpers told 'change to fight farmers': sell on superior taste // Fish.News Int. Fish.News Int. - 2003. - P.26. - (Vol.42,N6)

УДК

Рубрики: креветки--технология

Кл.слова (ненормированные):
креветки

664.951.8
U88


    US shrimpers told 'change to fight farmers': sell on superior taste // Fish.News Int. Fish.News Int. - 2003. - P.26. - (Vol.42,N6)

УДК

Рубрики: креветки--технология

Кл.слова (ненормированные):
креветки

US shrimpers told 'change to fight farmers': sell on superior taste [Текст] // Fish.News Int. / Int. Fish.News. - London, 2003. - С. P.26

3.

US shrimpers told 'change to fight farmers': sell on superior taste [Текст] // Fish.News Int. / Int. Fish.News. - London, 2003. - С. P.26


664.951.8
U88


    US shrimpers told 'change to fight farmers': sell on superior taste // Fish.News Int. Fish.News Int. - 2003. - P.26. - (Vol.42,N6)

УДК

Рубрики: креветки--технология

Кл.слова (ненормированные):
креветки

664.951.8
S-16

Yoshitomi, B.
    Utilization of Antarctic krill for food and feedYoshitomi B. / B. Yoshitomi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.45-54. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: криль--технология

Кл.слова (ненормированные):
криль

Yoshitomi, B. Utilization of Antarctic krill for food and feedYoshitomi B. [Текст] / B. Yoshitomi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.45-54

4.

Yoshitomi, B. Utilization of Antarctic krill for food and feedYoshitomi B. [Текст] / B. Yoshitomi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.45-54


664.951.8
S-16

Yoshitomi, B.
    Utilization of Antarctic krill for food and feedYoshitomi B. / B. Yoshitomi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.45-54. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: криль--технология

Кл.слова (ненормированные):
криль

664.951.8
S-16


    Hemocyanin-related reactions induce blackening of freeze-thawed prawns during storageAdachi K.,Hirata T.,Nagai K. et al. // Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.317-330. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: креветки--технология

Кл.слова (ненормированные):
креветки

Hemocyanin-related reactions induce blackening of freeze-thawed prawns during storageAdachi K.,Hirata T.,Nagai K. et al. [Текст] // Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products / M. More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.317-330

5.

Hemocyanin-related reactions induce blackening of freeze-thawed prawns during storageAdachi K.,Hirata T.,Nagai K. et al. [Текст] // Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products / M. More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.317-330


664.951.8
S-16


    Hemocyanin-related reactions induce blackening of freeze-thawed prawns during storageAdachi K.,Hirata T.,Nagai K. et al. // Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.317-330. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: креветки--технология

Кл.слова (ненормированные):
креветки

664.951.8:664.951.003
F40

Ferdouse, F.
    World markets and trade flows of sea cucumber/beche-de-mer / F. Ferdouse // FAO Fish.Tec.Pap. FAO Fish.Tec.Pap. - 2004. - P.101-117. - (N 463). - ISSN 92-5-1051

УДК

Рубрики: голотурии--технология

   торговля рыбными продуктами


Кл.слова (ненормированные):
голотурии -- товароведение

Ferdouse, F. World markets and trade flows of sea cucumber/beche-de-mer [Текст] / F. Ferdouse // FAO Fish.Tec.Pap. / Fish. Tec.Pap. FAO. - Rome, 2004. - С. P.101-117

6.

Ferdouse, F. World markets and trade flows of sea cucumber/beche-de-mer [Текст] / F. Ferdouse // FAO Fish.Tec.Pap. / Fish. Tec.Pap. FAO. - Rome, 2004. - С. P.101-117


664.951.8:664.951.003
F40

Ferdouse, F.
    World markets and trade flows of sea cucumber/beche-de-mer / F. Ferdouse // FAO Fish.Tec.Pap. FAO Fish.Tec.Pap. - 2004. - P.101-117. - (N 463). - ISSN 92-5-1051

УДК

Рубрики: голотурии--технология

   торговля рыбными продуктами


Кл.слова (ненормированные):
голотурии -- товароведение

664.951.8
S97

Swahn, J. -O.
    The cultural history of crayfish / J.-O. Swahn // Bull.Franc.Peche Piscicult. Bull.Franc.Peche Piscicult. - 2004. - P.243-251. - (N 372-373). - ISSN 0767-2861

УДК

Рубрики: речные раки--технология

Кл.слова (ненормированные):
раки

Swahn, J.-O. The cultural history of crayfish [Текст] / J.-O. Swahn // Bull.Franc.Peche Piscicult. / Piscicult. Bull.Franc.Peche. - Fontenay-sous-Bois, 2004. - С. P.243-251

7.

Swahn, J.-O. The cultural history of crayfish [Текст] / J.-O. Swahn // Bull.Franc.Peche Piscicult. / Piscicult. Bull.Franc.Peche. - Fontenay-sous-Bois, 2004. - С. P.243-251


664.951.8
S97

Swahn, J. -O.
    The cultural history of crayfish / J.-O. Swahn // Bull.Franc.Peche Piscicult. Bull.Franc.Peche Piscicult. - 2004. - P.243-251. - (N 372-373). - ISSN 0767-2861

УДК

Рубрики: речные раки--технология

Кл.слова (ненормированные):
раки

664.951.8:664.951.003
E24

Edsman, L.
    The Swedish story about import of live crayfish / L. Edsman // Bull.Franc.Peche Piscicult. Bull.Franc.Peche Piscicult. - 2004. - P.281-288. - (N 372-373). - ISSN 0767-2861

УДК

Рубрики: речные раки--технология

   торговля рыбными продуктами


   Швеция


Кл.слова (ненормированные):
раки -- товароведение -- Швеция

Edsman, L. The Swedish story about import of live crayfish [Текст] / L. Edsman // Bull.Franc.Peche Piscicult. / Piscicult. Bull.Franc.Peche. - Fontenay-sous-Bois, 2004. - С. P.281-288

8.

Edsman, L. The Swedish story about import of live crayfish [Текст] / L. Edsman // Bull.Franc.Peche Piscicult. / Piscicult. Bull.Franc.Peche. - Fontenay-sous-Bois, 2004. - С. P.281-288


664.951.8:664.951.003
E24

Edsman, L.
    The Swedish story about import of live crayfish / L. Edsman // Bull.Franc.Peche Piscicult. Bull.Franc.Peche Piscicult. - 2004. - P.281-288. - (N 372-373). - ISSN 0767-2861

УДК

Рубрики: речные раки--технология

   торговля рыбными продуктами


   Швеция


Кл.слова (ненормированные):
раки -- товароведение -- Швеция

664.951.8:664.957
A92

Auerswald L., L. ,Gade G.
    The West Coast rock lobster Jasus lalandii as a valuable source for chitin and astaxanthin / L. ,Gade G. Auerswald L. // Afr.J.Mar.Sci. Afr.J.Mar.Sci. - 2005. - P.257-264. - (Vol.27,N1). - ISSN 1814-232X

УДК

Рубрики: лангусты--технология

   технология рыбы и морепродуктов--прочие продукты


Кл.слова (ненормированные):
лангусты -- технология

Auerswald L., L.,Gade G. The West Coast rock lobster Jasus lalandii as a valuable source for chitin and astaxanthin [Текст] / L. ,Gade G. Auerswald L. // Afr.J.Mar.Sci. / Afr.J.Mar.Sci. - Cape Town, 2005. - С. P.257-264

9.

Auerswald L., L.,Gade G. The West Coast rock lobster Jasus lalandii as a valuable source for chitin and astaxanthin [Текст] / L. ,Gade G. Auerswald L. // Afr.J.Mar.Sci. / Afr.J.Mar.Sci. - Cape Town, 2005. - С. P.257-264


664.951.8:664.957
A92

Auerswald L., L. ,Gade G.
    The West Coast rock lobster Jasus lalandii as a valuable source for chitin and astaxanthin / L. ,Gade G. Auerswald L. // Afr.J.Mar.Sci. Afr.J.Mar.Sci. - 2005. - P.257-264. - (Vol.27,N1). - ISSN 1814-232X

УДК

Рубрики: лангусты--технология

   технология рыбы и морепродуктов--прочие продукты


Кл.слова (ненормированные):
лангусты -- технология

664.951.8
T43


    Thailand,part II.Quality control and research centers: safety for farmers,processors and consumers // Eurofish Mag. Eurofish Mag. - 2006. - P.40-41. - (N 4). - ISSN 1020-9956

УДК

Рубрики: креветки--технология

   Таиланд


Кл.слова (ненормированные):
креветки -- Таиланд

Thailand,part II.Quality control and research centers: safety for farmers,processors and consumers [Текст] // Eurofish Mag. / Mag. Eurofish. - Copenhagen, 2006. - С. P.40-41

10.

Thailand,part II.Quality control and research centers: safety for farmers,processors and consumers [Текст] // Eurofish Mag. / Mag. Eurofish. - Copenhagen, 2006. - С. P.40-41


664.951.8
T43


    Thailand,part II.Quality control and research centers: safety for farmers,processors and consumers // Eurofish Mag. Eurofish Mag. - 2006. - P.40-41. - (N 4). - ISSN 1020-9956

УДК

Рубрики: креветки--технология

   Таиланд


Кл.слова (ненормированные):
креветки -- Таиланд

Страница 1, Результатов: 14

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц