Comparative analysis of the quality parameters and the fatty acid composition of two economically important baltic fish: cod, Gadus Morhua and flounder, Platichthys Flesus (Actinopterygii) subjected to iced storageTokarczyk G., Bienkiewicz G., Suryn J./Tokarczyk, G.

 

QR-код документа

Оценок: 0


Tokarczyk, G.
    Comparative analysis of the quality parameters and the fatty acid composition of two economically important baltic fish: cod, Gadus Morhua and flounder, Platichthys Flesus (Actinopterygii) subjected to iced storageTokarczyk G., Bienkiewicz G., Suryn J. / G. Tokarczyk // Acta ichthyologica et piscatoria. - 2017. - Vol. 47, ¦ 3. - P. 249-258

Рубрики: Треска--технология

   Камбалы--технология

   Балтийское море--ихтиофауна

   Технология рыбы и морепродуктов--физические методы обработки--физические методы хранения

Кл.слова (ненормированные):
треска -- камбалы -- Балтика