Changes in amino-acids and biogenic amines in sardine 9Sardina pilchardus) stored at ambient temperature (25-28 C) and in iceL. Ababouch, M.E. Afilal/Ababouch, L.

 

QR-код документа

Оценок: 0

664.951.22
A12

Ababouch, L.
    Changes in amino-acids and biogenic amines in sardine 9Sardina pilchardus) stored at ambient temperature (25-28 C) and in iceL. Ababouch, M.E. Afilal / L. Ababouch ; соавт. Afilal, M.E. // FAO Fish. Rep. - 1993. - P. 28 - 33. - (¦ 467)

Рубрики: Сардины--Технология

   Сельдевые--Технология

   Технология рыбы и морепродуктов--Хранение

Кл.слова (ненормированные):
Сардины -- Сельдевые -- Технология
Доп.точки доступа:
Afilal, M.E. \соавт.\