The use of selected lactic acid bacteria isolates for acceleration of fermented fish (Pla-ra) processVichasilp C.,Sangjindavong M.,Wilaipun P./Vichasilp, C. et al.

 

QR-код документа

Оценок: 0

639.3.043.2:(664.951:576.8)
V59

Vichasilp, C. et al.
    The use of selected lactic acid bacteria isolates for acceleration of fermented fish (Pla-ra) processVichasilp C.,Sangjindavong M.,Wilaipun P. / C. et al. Vichasilp // Kasetsart Univ.Fish.Res.Bull. Kasetsart Univ.Fish.Res.Bull. - 2008. - P.17-25. - (Vol.32 N3) . - ISSN 0125-796X

УДК
639.3.043.2:(664.951:576.8)

Рубрики: рыбоводство--корма

   технология рыбы и морепродуктов--микробиология

Кл.слова (ненормированные):
рыбоводство -- технология