Поиск по Электронному каталогу


 

База данных: Статьи на иностранных языках

Страница 8, Результатов: 431

Отмеченные записи: 0

664.951
R95


    Russian seafood industry forum // Fish.News Int. Fish.News Int. - 2004. - P.40. - (Vol.43,N4)

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--конференции

   Россия


Кл.слова (ненормированные):
технология -- Россия

Russian seafood industry forum [Текст] // Fish.News Int. / Int. Fish.News. - London, 2004. - С. P.40

71.

Russian seafood industry forum [Текст] // Fish.News Int. / Int. Fish.News. - London, 2004. - С. P.40


664.951
R95


    Russian seafood industry forum // Fish.News Int. Fish.News Int. - 2004. - P.40. - (Vol.43,N4)

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--конференции

   Россия


Кл.слова (ненормированные):
технология -- Россия

665.213
A18

Acman, R. G.
    Some linear, Iso, Anteiso, and multiplebranched fatty acids of marine origin: analyses on packed and opentubular gas liquid chromatographic columns with particular reference to pristanic and phytanic acidsR.G. Ackman, J.C. Sipos, C.S. Tocher / R. G. Acman ; соавт.: Sipos, J.C., Tocher, C.S. // J. Fish. Res. Bd. Can. - 1967. - P. 635 - 650. - (Vol. 24, ¦ 3)

Рубрики: Технология рыбы и морепродуктов--Рыбий жир

   Биохимия


   Хроматография


Кл.слова (ненормированные):
Технология -- Биохимия -- Хроматография -- Андаманское
Доп.точки доступа:
Sipos, J.C. \соавт.\
Tocher, C.S. \соавт.\

Acman, R.G. Some linear, Iso, Anteiso, and multiplebranched fatty acids of marine origin: analyses on packed and opentubular gas liquid chromatographic columns with particular reference to pristanic and phytanic acidsR.G. Ackman, J.C. Sipos, C.S. Tocher [Текст] / R. G. Acman ; соавт.: Sipos, J.C., Tocher, C.S. // J. Fish. Res. Bd. Can. - 1967. - С. P. 635 - 650

72.

Acman, R.G. Some linear, Iso, Anteiso, and multiplebranched fatty acids of marine origin: analyses on packed and opentubular gas liquid chromatographic columns with particular reference to pristanic and phytanic acidsR.G. Ackman, J.C. Sipos, C.S. Tocher [Текст] / R. G. Acman ; соавт.: Sipos, J.C., Tocher, C.S. // J. Fish. Res. Bd. Can. - 1967. - С. P. 635 - 650


665.213
A18

Acman, R. G.
    Some linear, Iso, Anteiso, and multiplebranched fatty acids of marine origin: analyses on packed and opentubular gas liquid chromatographic columns with particular reference to pristanic and phytanic acidsR.G. Ackman, J.C. Sipos, C.S. Tocher / R. G. Acman ; соавт.: Sipos, J.C., Tocher, C.S. // J. Fish. Res. Bd. Can. - 1967. - P. 635 - 650. - (Vol. 24, ¦ 3)

Рубрики: Технология рыбы и морепродуктов--Рыбий жир

   Биохимия


   Хроматография


Кл.слова (ненормированные):
Технология -- Биохимия -- Хроматография -- Андаманское
Доп.точки доступа:
Sipos, J.C. \соавт.\
Tocher, C.S. \соавт.\

664.86:664.959
S98


    Synthesis of di-o-isopropylidene-d-mannitol and the associated antibacterial activities and inhibiting glucosidaseZhan T.-R.,Zheng L.,Chen H.-M.,Song J.-M. // Oceanol.Limnol.Sin. Oceanol.Limnol.Sin. - 2003. - P.572-576. - (Vol.34,N5). - ISSN 0029-814X

УДК

Рубрики: водоросли--технология

   технология рыбы и морепродуктов--медицинские препараты


Кл.слова (ненормированные):
водоросли -- технология

Synthesis of di-o-isopropylidene-d-mannitol and the associated antibacterial activities and inhibiting glucosidaseZhan T.-R.,Zheng L.,Chen H.-M.,Song J.-M. [Текст] // Oceanol.Limnol.Sin. / Oceanol.Limnol.Sin. - Beijing, 2003. - С. P.572-576

73.

Synthesis of di-o-isopropylidene-d-mannitol and the associated antibacterial activities and inhibiting glucosidaseZhan T.-R.,Zheng L.,Chen H.-M.,Song J.-M. [Текст] // Oceanol.Limnol.Sin. / Oceanol.Limnol.Sin. - Beijing, 2003. - С. P.572-576


664.86:664.959
S98


    Synthesis of di-o-isopropylidene-d-mannitol and the associated antibacterial activities and inhibiting glucosidaseZhan T.-R.,Zheng L.,Chen H.-M.,Song J.-M. // Oceanol.Limnol.Sin. Oceanol.Limnol.Sin. - 2003. - P.572-576. - (Vol.34,N5). - ISSN 0029-814X

УДК

Рубрики: водоросли--технология

   технология рыбы и морепродуктов--медицинские препараты


Кл.слова (ненормированные):
водоросли -- технология

664.951
S-16

Borresen, T.
    More efficient utilization of fish and fisheries products toward zero emission / T. Borresen // Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.3-5. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--общие вопросы

Кл.слова (ненормированные):
технология

Borresen, T. More efficient utilization of fish and fisheries products toward zero emission [Текст] / T. Borresen // Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products / M. More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.3-5

74.

Borresen, T. More efficient utilization of fish and fisheries products toward zero emission [Текст] / T. Borresen // Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products / M. More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.3-5


664.951
S-16

Borresen, T.
    More efficient utilization of fish and fisheries products toward zero emission / T. Borresen // Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.3-5. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--общие вопросы

Кл.слова (ненормированные):
технология

664.951
S-16

Wijkstrom, U.
    Future demand for,and supply of,fish and shellfish as food / U. Wijkstrom // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.9-23. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--общие вопросы

Кл.слова (ненормированные):
технология

Wijkstrom, U. Future demand for,and supply of,fish and shellfish as food [Текст] / U. Wijkstrom // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.9-23

75.

Wijkstrom, U. Future demand for,and supply of,fish and shellfish as food [Текст] / U. Wijkstrom // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.9-23


664.951
S-16

Wijkstrom, U.
    Future demand for,and supply of,fish and shellfish as food / U. Wijkstrom // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.9-23. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--общие вопросы

Кл.слова (ненормированные):
технология

639.2:664.951
S-16

Morrissey M.T., M. T.,Sylvia G.
    Intrinsic and extrinsic factors affecting efficient utilization of marine resources / M. T.,Sylvia G. Morrissey M.T. // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.37-43. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: рыболовство--общие вопросы

   технология рыбы и морепродуктов--общие вопросы


Кл.слова (ненормированные):
рыболовство -- технология

Morrissey M.T., M.T.,Sylvia G. Intrinsic and extrinsic factors affecting efficient utilization of marine resources [Текст] / M. T.,Sylvia G. Morrissey M.T. // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.37-43

76.

Morrissey M.T., M.T.,Sylvia G. Intrinsic and extrinsic factors affecting efficient utilization of marine resources [Текст] / M. T.,Sylvia G. Morrissey M.T. // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.37-43


639.2:664.951
S-16

Morrissey M.T., M. T.,Sylvia G.
    Intrinsic and extrinsic factors affecting efficient utilization of marine resources / M. T.,Sylvia G. Morrissey M.T. // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.37-43. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: рыболовство--общие вопросы

   технология рыбы и морепродуктов--общие вопросы


Кл.слова (ненормированные):
рыболовство -- технология

639.371.9:664.951.3
S-16


    Pacu (Piaractus mesopotamicus) a new fish species in Israel aquaculture: possibility of utilizationGelman A.,Drabkin V.,Sachs O. et al. // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.75-83. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: харациновые--разведение

   технология рыбы и морепродуктов--копчение


Кл.слова (ненормированные):
харациновые -- технология

Pacu (Piaractus mesopotamicus) a new fish species in Israel aquaculture: possibility of utilizationGelman A.,Drabkin V.,Sachs O. et al. [Текст] // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.75-83

77.

Pacu (Piaractus mesopotamicus) a new fish species in Israel aquaculture: possibility of utilizationGelman A.,Drabkin V.,Sachs O. et al. [Текст] // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.75-83


639.371.9:664.951.3
S-16


    Pacu (Piaractus mesopotamicus) a new fish species in Israel aquaculture: possibility of utilizationGelman A.,Drabkin V.,Sachs O. et al. // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.75-83. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: харациновые--разведение

   технология рыбы и морепродуктов--копчение


Кл.слова (ненормированные):
харациновые -- технология

664.959
S-16

Takahashi, K.
    Medical applications of fisheries by-products / K. Takahashi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.87-96. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--медицинские препараты

Кл.слова (ненормированные):
технология

Takahashi, K. Medical applications of fisheries by-products [Текст] / K. Takahashi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.87-96

78.

Takahashi, K. Medical applications of fisheries by-products [Текст] / K. Takahashi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.87-96


664.959
S-16

Takahashi, K.
    Medical applications of fisheries by-products / K. Takahashi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.87-96. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--медицинские препараты

Кл.слова (ненормированные):
технология

664.951.27:(664.951.014:543)
S-16

Kikuchi, K. et al.
    Separation and physiological functions of anserine from fish extractKikuchi K.,Matahira Y.,Sakai K. / K. et al. Kikuchi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.97-105. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: пеламида--технология

   технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль


Кл.слова (ненормированные):
пеламида -- технология

Kikuchi, K. et al. Separation and physiological functions of anserine from fish extractKikuchi K.,Matahira Y.,Sakai K. [Текст] / K. et al. Kikuchi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.97-105

79.

Kikuchi, K. et al. Separation and physiological functions of anserine from fish extractKikuchi K.,Matahira Y.,Sakai K. [Текст] / K. et al. Kikuchi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products / M.More efficient utilization of fish and fisheries products Sakaguchi. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.97-105


664.951.27:(664.951.014:543)
S-16

Kikuchi, K. et al.
    Separation and physiological functions of anserine from fish extractKikuchi K.,Matahira Y.,Sakai K. / K. et al. Kikuchi // Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. Sakaguchi M.More efficient utilization of fish and fisheries products. - 2004. - P.97-105. - ISSN 0 08- 044

УДК

Рубрики: пеламида--технология

   технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль


Кл.слова (ненормированные):
пеламида -- технология

664.951.27+664.951.7:(664.951.014:543)
S-16


    Bone and lipid metabolism in the bone modeling of rats administered with the bonito docosahexaenoic acid,the viscera vitamin D and the cuttlefish calciumYoshioka K.,Seki A.,Yamada A. et al. // More efficient utilization of fish and fisheries products / Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products / Sakaguchi M. - 2004. - P.107-113

Рубрики: пеламида--технология

   скумбриевидные--технология


   моллюски--технология


   технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль


Кл.слова (ненормированные):
пеламида -- скумбриевидные -- моллюски -- технология

Bone and lipid metabolism in the bone modeling of rats administered with the bonito docosahexaenoic acid,the viscera vitamin D and the cuttlefish calciumYoshioka K.,Seki A.,Yamada A. et al. [Текст] // More efficient utilization of fish and fisheries products / Sakaguchi M. / efficient utilization of fish and fisheries products / Sakaguchi M. More. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.107-113

80.

Bone and lipid metabolism in the bone modeling of rats administered with the bonito docosahexaenoic acid,the viscera vitamin D and the cuttlefish calciumYoshioka K.,Seki A.,Yamada A. et al. [Текст] // More efficient utilization of fish and fisheries products / Sakaguchi M. / efficient utilization of fish and fisheries products / Sakaguchi M. More. - Amsterdam et al., 2004. - С. P.107-113


664.951.27+664.951.7:(664.951.014:543)
S-16


    Bone and lipid metabolism in the bone modeling of rats administered with the bonito docosahexaenoic acid,the viscera vitamin D and the cuttlefish calciumYoshioka K.,Seki A.,Yamada A. et al. // More efficient utilization of fish and fisheries products / Sakaguchi M. More efficient utilization of fish and fisheries products / Sakaguchi M. - 2004. - P.107-113

Рубрики: пеламида--технология

   скумбриевидные--технология


   моллюски--технология


   технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль


Кл.слова (ненормированные):
пеламида -- скумбриевидные -- моллюски -- технология

Страница 8, Результатов: 431

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц