Поиск по Электронному каталогу


 

База данных: Статьи на иностранных языках

Страница 8, Результатов: 92

Отмеченные записи: 0

664.951.014:543
A 22

Ryu, S.-R. et al.
    Study on the effect of reaction variables on graft copolymerization of poly(vinylketone derivatives) and onto N-succinyl-b-chitosanRyu S.-R.,Ryu K.-Y.,Nam K.-D. / S.-R. et al. Ryu // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.367-372. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

Ryu, S.-R. et al. Study on the effect of reaction variables on graft copolymerization of poly(vinylketone derivatives) and onto N-succinyl-b-chitosanRyu S.-R.,Ryu K.-Y.,Nam K.-D. [Текст] / S.-R. et al. Ryu // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.367-372

71.

Ryu, S.-R. et al. Study on the effect of reaction variables on graft copolymerization of poly(vinylketone derivatives) and onto N-succinyl-b-chitosanRyu S.-R.,Ryu K.-Y.,Nam K.-D. [Текст] / S.-R. et al. Ryu // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.367-372


664.951.014:543
A 22

Ryu, S.-R. et al.
    Study on the effect of reaction variables on graft copolymerization of poly(vinylketone derivatives) and onto N-succinyl-b-chitosanRyu S.-R.,Ryu K.-Y.,Nam K.-D. / S.-R. et al. Ryu // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.367-372. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

664.951.014:543
A 22


    Formation and properties of colloids based on the complexation between natural polyelectrolytesSchatz C.,Viton C.,Lucas J.-M. et al. // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.384-389. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

Formation and properties of colloids based on the complexation between natural polyelectrolytesSchatz C.,Viton C.,Lucas J.-M. et al. [Текст] // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.384-389

72.

Formation and properties of colloids based on the complexation between natural polyelectrolytesSchatz C.,Viton C.,Lucas J.-M. et al. [Текст] // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.384-389


664.951.014:543
A 22


    Formation and properties of colloids based on the complexation between natural polyelectrolytesSchatz C.,Viton C.,Lucas J.-M. et al. // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.384-389. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

664.951.014:543
A 22


    Interaction study between copper II iones and chitosan residues by DFT calculationTerreux R.,Domard M.,Viton C.,Domard A. // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.390-394. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

Interaction study between copper II iones and chitosan residues by DFT calculationTerreux R.,Domard M.,Viton C.,Domard A. [Текст] // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.390-394

73.

Interaction study between copper II iones and chitosan residues by DFT calculationTerreux R.,Domard M.,Viton C.,Domard A. [Текст] // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.390-394


664.951.014:543
A 22


    Interaction study between copper II iones and chitosan residues by DFT calculationTerreux R.,Domard M.,Viton C.,Domard A. // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.390-394. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

664.951.014:543
A 22

Trzcinski S., S. ,Staszewska D.U.
    Ultrasound assisted de-N-acetylation of a- and b-chitins / S. ,Staszewska D.U. Trzcinski S. // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.395-400. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

Trzcinski S., S.,Staszewska D.U. Ultrasound assisted de-N-acetylation of a- and b-chitins [Текст] / S. ,Staszewska D.U. Trzcinski S. // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.395-400

74.

Trzcinski S., S.,Staszewska D.U. Ultrasound assisted de-N-acetylation of a- and b-chitins [Текст] / S. ,Staszewska D.U. Trzcinski S. // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.395-400


664.951.014:543
A 22

Trzcinski S., S. ,Staszewska D.U.
    Ultrasound assisted de-N-acetylation of a- and b-chitins / S. ,Staszewska D.U. Trzcinski S. // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.395-400. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

664.951.014:543
A 22


    Preparation and characterization of chitin gels - comparative studyOylum H.,Yilmaz E.,Bengisu M.,Hasirci N. // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.426-429. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

Preparation and characterization of chitin gels - comparative studyOylum H.,Yilmaz E.,Bengisu M.,Hasirci N. [Текст] // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.426-429

75.

Preparation and characterization of chitin gels - comparative studyOylum H.,Yilmaz E.,Bengisu M.,Hasirci N. [Текст] // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.426-429


664.951.014:543
A 22


    Preparation and characterization of chitin gels - comparative studyOylum H.,Yilmaz E.,Bengisu M.,Hasirci N. // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.426-429. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

664.951.014:543
A 22

Muraki, E. et al.
    The chitosan as a removal agent of the nitrous ion in foodMuraki E.,Sashiwa H.,Aiba S. / E. et al. Muraki // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.469-475. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

Muraki, E. et al. The chitosan as a removal agent of the nitrous ion in foodMuraki E.,Sashiwa H.,Aiba S. [Текст] / E. et al. Muraki // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.469-475

76.

Muraki, E. et al. The chitosan as a removal agent of the nitrous ion in foodMuraki E.,Sashiwa H.,Aiba S. [Текст] / E. et al. Muraki // Advances in Chitin Science / in Chitin Science Advances. - Poznan, 2005. - С. P.469-475


664.951.014:543
A 22

Muraki, E. et al.
    The chitosan as a removal agent of the nitrous ion in foodMuraki E.,Sashiwa H.,Aiba S. / E. et al. Muraki // Advances in Chitin Science. Advances in Chitin Science. - 2005. - P.469-475. - (Vol.8). - ISSN 83-89867-

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

664.951.014:543
A20


    Additives in seafood products: the small prints on labels // Eurofish Mag. - 2008. - P.80-83. - (N 1)

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

Additives in seafood products: the small prints on labels [Текст] // Eurofish Mag. - 2008. - С. P.80-83

77.

Additives in seafood products: the small prints on labels [Текст] // Eurofish Mag. - 2008. - С. P.80-83


664.951.014:543
A20


    Additives in seafood products: the small prints on labels // Eurofish Mag. - 2008. - P.80-83. - (N 1)

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

664.951.39:(664.951.014:543)
A62


    Antioxudative activity of puffer fish sauce (review)Harada K.,Maeda T.,Honda M. et al. // J.Nat.Fish.Univ. - 2007. - P.99-105. - (Vol.56 N1)

Рубрики: иглобрюхие--технология

   технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль


Кл.слова (ненормированные):
иглобрюхие -- технология

Antioxudative activity of puffer fish sauce (review)Harada K.,Maeda T.,Honda M. et al. [Текст] // J.Nat.Fish.Univ. - 2007. - С. P.99-105

78.

Antioxudative activity of puffer fish sauce (review)Harada K.,Maeda T.,Honda M. et al. [Текст] // J.Nat.Fish.Univ. - 2007. - С. P.99-105


664.951.39:(664.951.014:543)
A62


    Antioxudative activity of puffer fish sauce (review)Harada K.,Maeda T.,Honda M. et al. // J.Nat.Fish.Univ. - 2007. - P.99-105. - (Vol.56 N1)

Рубрики: иглобрюхие--технология

   технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль


Кл.слова (ненормированные):
иглобрюхие -- технология

664.951.8:(664.951.014:543)
O-97


    Oxidation of polyunsaturated fatty acids & antioxidative action of astaxanthin in krill (Euphausia superba)Oh S.-C.,Ahn J.-Y.,Jang Y.-J. et al. // J.Nat.Fish.Univ. J.Nat.Fish.Univ. - 2007. - P.135-142. - (Vol.56 N1). - ISSN 0370-9361

УДК

Рубрики: криль--технология

   технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль


Кл.слова (ненормированные):
криль -- технология

Oxidation of polyunsaturated fatty acids & antioxidative action of astaxanthin in krill (Euphausia superba)Oh S.-C.,Ahn J.-Y.,Jang Y.-J. et al. [Текст] // J.Nat.Fish.Univ. / J.Nat.Fish.Univ. - Tokyo, 2007. - С. P.135-142

79.

Oxidation of polyunsaturated fatty acids & antioxidative action of astaxanthin in krill (Euphausia superba)Oh S.-C.,Ahn J.-Y.,Jang Y.-J. et al. [Текст] // J.Nat.Fish.Univ. / J.Nat.Fish.Univ. - Tokyo, 2007. - С. P.135-142


664.951.8:(664.951.014:543)
O-97


    Oxidation of polyunsaturated fatty acids & antioxidative action of astaxanthin in krill (Euphausia superba)Oh S.-C.,Ahn J.-Y.,Jang Y.-J. et al. // J.Nat.Fish.Univ. J.Nat.Fish.Univ. - 2007. - P.135-142. - (Vol.56 N1). - ISSN 0370-9361

УДК

Рубрики: криль--технология

   технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль


Кл.слова (ненормированные):
криль -- технология

664.951.014:543
M78


    Modeling of skillful quality evaluation of fresh fishHashidate T.,Nakamura M.,Harada K. et al. // J.Nat.Fish.Univ. J.Nat.Fish.Univ. - 2008. - P.329-337. - (Vol.56 N4). - ISSN 0370-9361

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

Modeling of skillful quality evaluation of fresh fishHashidate T.,Nakamura M.,Harada K. et al. [Текст] // J.Nat.Fish.Univ. / J.Nat.Fish.Univ. - Tokyo, 2008. - С. P.329-337

80.

Modeling of skillful quality evaluation of fresh fishHashidate T.,Nakamura M.,Harada K. et al. [Текст] // J.Nat.Fish.Univ. / J.Nat.Fish.Univ. - Tokyo, 2008. - С. P.329-337


664.951.014:543
M78


    Modeling of skillful quality evaluation of fresh fishHashidate T.,Nakamura M.,Harada K. et al. // J.Nat.Fish.Univ. J.Nat.Fish.Univ. - 2008. - P.329-337. - (Vol.56 N4). - ISSN 0370-9361

УДК

Рубрики: технология рыбы и морепродуктов--биохимия и контроль

Кл.слова (ненормированные):
технология

Страница 8, Результатов: 92

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц